El PRIMER “PARLA’M” DE DESEMBRE!

Iniciem el desembre amb una sessió de “Parla’m” on recuperem treballs manuals i altres objectes que fa dies que són a la nostra caixa del projecte, però que els alumnes encara no havien pogut explicar.

En Quim ens ha portat un cotxe que ha construït amb molta precisió. Ens ha explicat com funciona el seu motor de propulsió mitjançant una goma. Tota una obra d’enginyeria infantil!

En Juan ha fet a mà una postal de Nadal molt maca! És un artista i ha escrit una dedicatòria molt emotiva. Moltes gràcies Juan!

En Raúl va anar d’excursió amb el seu pare i va recollir unes pinyes molt semblants a les que vam veure la setmana passada al Parc de l’Oreneta de Barcelona.

La Noa ha fet una piràmide de l’alimentació. Ha estat un moment molt interessant per recordar que els infants han de tenir una alimentació saludable.

La Gala ens ha explicat les diverses races de gat que coneix mitjançant un mural molt maco i entenedor que va fer a casa. També ens ha comentat algunes trapelleries que fa el seu gatet.

La Maisae ha dibuixat una casa i un arbre amb uns retoladors especials, i es que aquests retoladors poden barrejar tintes generant uns colors inesperats!

La Lila ens ha recordat el noms dels ossos del nostre esquelet en anglès, ja que els van estudiar a Science.

Les Noes ens han ensenyat unes pedres una mica estranyes. Aquestes pedres eren conglomerats amb diversos tipus de pedra incrustats. Ha estat divertit veure tota la varietat de textures i colors que hi ha en una sola pedra.

La Laura ens ha mostrat sal de colors, i ens ha explicat com fer-ho. Després hem posat un vídeo de com fer dibuixos dins d’ampolles de vidre amb sal de colors. Ens ha semblat una bona idea per fer treballs manuals durant les llargues vacances de Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.