ELS AMBIENTS!

Espais únics i diferents!

Ens hem acomiadat dels dos ambients que hem tingut al llarg d’aquests primers mesos per donar la benvinguda als nous ambients. Els ambients ens permeten comunicar-nos, interaccionar, imaginar, crear, pensar, reflexionar, escoltar, expressar, explorar, qüestionar…

Els ambients que hem tingut han estat el joc simbòlic i l’ambient de construcció.

En el joc simbòlic hem tingut l’oportunitat de convertir-nos en doctors i doctores. Ha sigut un microespai que ha agradat molt, ja que com diuen els infants “perquè curem a la gent”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un altre microespai que hem tingut ha estat el de les nines i cuinetes on ens transportàvem a un joc més íntim i personal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El microespai dels animals i el poble han estat un dels més recorreguts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els infants han utilitzat molt la conversa per jugar tranquils en els mons que s’imaginaven.

 

 

 

 

 

Finalment, el microespai de la perruqueria. Que elegants ens hem posat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En l’ambient de construcció també hem descobert cinc microespais. En tots els microespais hem hagut d’utilitzar l’enginy per plasmar tot allò que imaginàvem. Hem pogut experimentar amb fustes per construir estructures grans. Fustes de diferents formes geomètriques per fer construccions més petites i després plasmar-ho en un paper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També hem trobat material més petit i de formes determinades, la qual cosa hem de fer més ús de la creativitat per donar forma allò que volem.

 

Leave a comment