ENGLISH WEEK

Els alumnes de 3r a Science van estar treballant els tipus d’animals: els mamífers, les aus, els rèptils, els amfibis, els peixos i els invertebrats.

Per fer-ho van preparar, per grups, uns murals explicant les seves característiques i van enganxar imatges d’aquests animals.

Avui, en una de les activitats de la English week, han exposat aquests murals a la Saleta de l’escola pels alumnes de 4t.

I aquesta tarda hem anat a la Sala Cabanyes per veure l’obra de teatre “The plastic mermaid”.

Tracta d’una sirena, anomenada Ariel, que des de fa anys col·lecciona objectes ‘preciosos’ que venen de fora del mar. Cada cop n’hi ha més i al mar hi ha dies que no hi arriba ni la llum del sol ni l’oxigen…tot són plàstics! L’Ariel sortirà a investigar què està passant, però la bruixa Úrsula només li pot donar cames a canvi de la seva preciosa veu. Mentrestant, l’Èric, un jove pescador, està molt amoïnat perquè fa mesos que no pesca peixos, sinó que torna amb les xarxes plenes de plàstics que algú aboca al mar. Potser la nova empresa de reciclatge dels germans més rics del poble, la Sue i el Joe, hi té alguna cosa a veure? Aconseguirà l’Ariel fer-se entendre i explicar als humans què està passant? La creurà l’Èric quan li digui que és una sirena? Quins paranys els posaran els germans per continuar-se enriquint i contaminant?

Amb aquesta obra hem pogut reflexionar sobre la utilització del plàstic en la nostra vida quotidiana i de les accions que encara podem fer per salvar els nostres oceans, el planeta i a nosaltres mateixos.

Deixa un comentari