JORNADA ESPORTIVA – ARGENTONA

Com cada any, hem celebrat una jornada esportiva. Hem anat, juntament amb els companys de 6è, al Pavelló d’esports d’Argentona a fer un petit torneig de bàdminton.

Primerament, ens han donat les instruccions del joc.

Tot seguit, hem començat les diverses partides.

 

 

Hem dinat al parc que hi ha al costat del Pavelló d’Argentona.  Després de dinar, hem aprofitat per jugar.
Un grup d’alumes, van jugar amb la sorra, com quan eren petits i petites. Així han explicat la seva experiència:

“L’últim divendres abans de setmana santa vam anar al pavelló d’Argentona a fer bàdminton.

A la tarda vam anar a un parc que hi havia al costat del pavelló, hi havia un terreny amb sorra mullada. I a poc a poc, uns alumnes de cinquè van anar a fer croquetes aquestes persones són: la Núria, la Maria, la Nahia, la Martina, en Toni,… Després van anar afegint-se més nens. Alguns de 6è com:  la Laura, en Nedal, El Hadj…

Tots vam tenir mèrit perquè ho vam fer en equip. La Nahia era la que les arrebossava perquè a ella no li sortien, la Núria i la Martina junt amb els de sisè feien les boles però no només ells també més gent de cinquè. En Toni i la Maria feien la massa perquè així si algú volia fer-hi més ja tenia massa per fer-ho.

Desprès, ens vam adonar que teníem 65 i vam dir que arribaríem als setanta ens vam passar hi vam dir fins arribar a 100 però quant teníem cent vam dir fins que es omplir tot el terreny i així ho vam fer.

Al final quant ja teníem tot el terreny ens vam fer una foto amb tots els nens que havien fet croquetes que érem molts. Ompliríem un paper sencer per dir-los a tots i així va ser una foto rapida i a tirar les croquetes al terra del terreny de sorra mullada. Vam tornar a Mataró quina pena.”

Ha estat una gran Jornada!!!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada