ACTIVITATS QUE ES PORTEN A TERME AL MENJADOR DE L’ESCOLA I QUE OFEREIX EL NOSTRE CATERING, AL LLARG DEL CURS ESCOLAR
Dijous 23: Jornada Producte: Cacau!
L’objectiu va ser: conèixer l’origen del cacau i aprendre el procés d’elaboració i varietat del producte.
Els alumnes van trobar l’exposició del producte al menjador i les seves diferents varietats.
Se’ls hi va fer una explicació sobre el seu origen i les diferents maneres de trobar-lo.
Preservar el planeta terra:el cacau prové d’un arbre, el Theobroma (nom científic). La desforestació dels boscos i l’elevat consum del producte posen en perill el futur del cacau i el medi ambient.
Els monitors van dur un collar Maya, a l’hora de realitzar l’explicació i durant el servei.
Cal dir que la civilització Maya va ser la primera en cultivar-lo i consumir-lo.
A partir d’aquí, els/les alumnes van utilitzar diversos materials a l’hora de fer el taller:
Pals de pinxo, bols o bossa paper, retolador blanc, cartolina marró, cordill, cera color metal·litzats, plantilles medalles, plafó informatiu, cacau en pols, xocolata negre, xocolata amb llet, xocolata blanca i “Lacasitos”.
I després…
AQUEST VA SER EL MENÚ DEL DIJOUS:
Menú amb presència de xocolata:
1r plat:Crema de carbassa
2n plat:Fricandó/pollastre amb salsa de Xocolata
o guarnició: Cuscus
Postres:Plàtan banyat amb Xocolata
EXCEL·LENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comments