Tertúlies literàries

Quan els alumnes arriben a sisè, un dia cada dues setmanes, es col·loquen en rotllana i comencen a parlar d’un llibre que han llegit. Expressen la seva opinió, escolten la dels companys i debaten sobre el llibre tot respectant el criteri de cadascú; d’això en diem TERTÚLIA LITERÀRIA.

Ahir a la tarda, els alumnes de 6è A, van fer la seva primera tertúlia. Per ser el primer cop que feien el debat, van triar La Tieta Adela a Sevilla! Un llibre que tots varen llegir el curs passat.

L’experiència va ser genial. Lliurement van anar dialogant sobre el llibre amb una serenitat  i bonhomia que era d’admirar. Llàstima que la mascareta no ens deixava veure l’expressió de la cara mentre anaven parlant.

Aquí us deixem les seves opinions.

  • – L’altre dia va ser molt especial i divertit perquè vam fer una activitat diferent i vam parlar de la nostra amiga «La tieta Adela»
  • – La veritat és que no m’esperava aquesta història. Ho hem passat súper bé llegint el llibre i la Maria Rosa ens ha fet escenificar algunes parts.
  • – Parlar de la «Tieta Adela» a la tertúlia és fantàstic i molt original. Espero que el proper llibre «Posa una tieta Adela a la teva vida» sigui l’infinit.
  • – Aquest llibre ens l’ha fet viure amb intensitat la nostra profe.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.